56 kg. ağırlığındaki hamburgeri yedi...

Başlatan dielosch, Ekim 19, 2008, 08:20:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

21 yaşındaki Brad Sciullo,hazırlanan dev hamburgeri 5 saatten önce yiyerek ödül kazandı. ABD'de bir restoranda hazırlanan, çapı yaklaşık 80 cm. olan 56 kg. ağırlığındaki dev hamburgerin tamamını bugüne kadar yiyebilen olmamıştı ancak 21 yaşındaki Brad Sciullo, hamburgeri bir defada tüketmeyi başardı.

Sciullo, Pennsylvania eyaletindeki Denny's Beer Barrel Pub adlı İtalyan restoranında servis edilmeye başlanan dev burgerlerden birini 4 saat 39 dakikada yedi. Sciullo, yaşadığı kasabadan geçen hafta sonu New York'ta düzenlenen pizza yeme yarışmasına katılmak için yola çıkmış ancak yolda bu fikirden vazgeçip daha büyük bir alanda rakiplerine meydan okumaya karar vermiş. Hamburger ekmeği, köfte, domates, peynir, soğan, mayonez, ketçap, hardal, marul ve çeşitli acılı baharatlardan oluşan dev burgeri beş saat içinde yemesi gereken Sciullo, zamanın bitimine 21 dakika kala son parçayı da yiyerek 400 dolar (yaklaşık 600 YTL) ve günün anısına hazırlanmış üç tişörtle sertifika kazandı.

Bunu başarabileceğine inandığını söyleyen Sciullo, “Restorana girdiğimde önce şu meşhur dev hamburgeri görmek istedim, gördüğümde de hiç çekinmedim” diyor. Aşırı miktarda yiyecek ve içecek tüketme kapasitesi olduğunu söyleyen Sciullo'nun, 20 saniyede dört litrelik süt içme rekoru da varmış.

5 kiloluk ‘küçük' burger
Hamburger ekmeğini kenara koyup önce içindeki malzemeleri yiyen Sciullo, yarışma boyunca az miktarda gazlı içecek tüketti. Dört saatte üç kez tuvalete giden Sciullo'nun yanında, yarışma kurallarını ihlal etmemesi için gözlemci bir de restoran görevlisi vardı. Müşterilerin hamburgerin kalan kısmını genelde paket yaptırıp eve götürdüğünü söyleyen restoran sahibi Dennis Liegey, bir ilki başardığı için Sciullo'yu tebrik edip ödülünü verdi. Denny'nin restoranında bu büyüklükte hamburger yiyemeyenler için 3 ve 5 kg'lık daha ‘küçük' hamburgerler de var.

Bu da Resimleri :haha:

...mystery...

tipine bakanda doğru düzgün yemek yemiyo sanar..ilk başlığı gördüğümde kesin obezdir demiştim ve konuyu okumadım kesin Amerikadandır..sadece o adamlar böyle manyakça bi hamburger yaparlar çünkü... :haha:

...mystery...

3-5 kiloluk KÜÇÜK hamburgerler haha :haha: ben demiştim Amerika demiştim ve gerçekten okumadan direk resimlere baktım adamı merak ettim.. ;D

dielosch

:haha: bilemicem artık nerden ama adam tatlı birşey :D de de o vücut nasıl kaldırdı onu anlamadım :D :haha:

çünkü ben de tam okumadım :D  utanan:)

...mystery...

işte bende onu anlamadım... hadi Tom desek anlıcam ama... :haha:

dielosch

evet tom beni bile yer ( yani beni bile yiyebilecek mideye sahip :D )

...mystery...

:haha: bu arada kızdım.. hep tom hep tom olmazki... >:( birazda müstakbel kankam Bill'i eleştirelim... ;) (tekrar ediyorum çok hayalperestim.. :) tom hep kötü bill hep mükemmel.. >:(

dermişimde sen inanırmışsın...
:haha:

dielosch

:D tom hep kötü değil ama çoğunlukla Bill daha iyi ayrıcaaa Bill'in eleştirilcek bir yanı yok diyemem kötü eleştirilcek bir yanı yok :D Ama Tom^un da yok ki bu kötü değil adam yiyo yiyo kilo almıyor ee kadınların mumla aradıkları şeyde bu değil mi ;)

...mystery...

yooooooooo...en azından ben bunu aramam ama çokta yemesin kim yemek yetiştiricek... :haha:

dielosch

...mystery...

amaaan ben uğraşamam... yani onun sağlığı açısından zehirlenir mazAllah.. :haha:

Adse

Boyu uzun herhalde, mide genis, bagirsaklar daha uzundur :) Belkide yerken arada tuvalete gitmistir :) Ama su gercekki o hamburgerle 100 tane Afrikali cocuk doyardi.

...mystery...

Alıntı yapılan: Adse - Ekim 24, 2008, 05:57:09 ÖSBoyu uzun herhalde, mide genis, bagirsaklar daha uzundur :) Belkide yerken arada tuvalete gitmistir :) Ama su gercekki o hamburgerle 100 tane Afrikali cocuk doyardi.

okey:)