Sevgili Günlük vol.5
Günlük Hayat 13 Ocak 2010, Çarşamba
Sevgili günlük,
Bugün tüüüüüüm sınavlar, sunumlar, ödevler, projeler, quizler, raporlar bitti. Valla bitti. Ben de senin gibi inanamamıştım baştan. Öyle mutluyum ki tarif edemem. Artık özgür öğrenciler arasındayım yaşasın

Gerçi bunun yanı sıra gelecek dönem ne ders alacağım diye de düşünmeye başladım. İşte özgürlük dediğin de bi yere kadar günlük naparsın. Ben de dedim ki şu üç beş özgür günümü güzel geçireyim, bi gezeyim. Bu gece 00:30 Kamil Koç otobüsüyle İstanbula’a gidiyorum, yehu. Orada bulunduğum süre içinde (ki muhtemelen 3 gün) sana birşeyler yazamayacağım ama üzülme, dönünce şöyle yanarlı dönerli, fotoğraflı diyaloglu uzuuun bi yazı yazıcam. Söz cidden.
Okul bugün bomboştu, herkesin finali bitmiş evine gitmiş. Sınıflar, Bilkent Vadisi dediğimiz merdivenler, Speed, iktisatın ön tarafı, mühendislik binası, yurt.. Hatta her zaman dopdolu olan çamaşırhane bile bomboş, kıyafetler bile gitmiş. Ben de çok hüzünleniyorum böyle görünce okulu, kendimi kötü hissediyorum. Umarım ikinci dönemi doya doya yaşarım. Artık burada sadece 1 dönemim kaldı. Ya benim bunu sene sonunda yazmam gerekiyo napıyorum ben şimdiden

Neyse günlükcağızım, kendine iyi bak. Seni özleyeceğim