almancax

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Germany English French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
Gelişmiş Arama  

Reklamlar

Gönderen Konu: Yabanci dil ... en iyi nasil ögrenilir ??  (Okunma sayısı 4716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rockdry

• Neuling
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 4
Ynt: Yabanci dil ... en iyi nasil ögrenilir ??
« Yanıtla #22 : Şubat 07, 2010, 04:48:57 ÖS »
Sorun da burada maalesef insanlar ne dediğimi anlayamıyor,aval aval yüzüme bakıyorlar. ;D

Oooo o kadar çok hata yapıyorum ki,yanlış cümleler kurmak eğer günah olsaydı kesin cehennemliktim.

Valla eğlenmeye çalışıyorum ama ilk 2 şıkta yaşadığım sorunlar, eğlenmekten ziyade eziyete dönüşüyor.

İlk olarak Alman Kültür Merkezindeki kurslara katılarak başladım ama sonra uzun süre ara verdim.Şimdi ise eğitim setlerinden, kitaplardan ve bu siteden yararlanarak öğrenmeye çalışıyorum.Fırsat buldukça kulak alışkanlığı yapmak için Alman kanallarını seyrediyorum.Fakat çok hızlı konuşuyorlar çoğu kez bir şey anlamıyorum. :)

Aynı sorunlar bende de çok oluyor :D

Bende geçen yaz başladım internetten almanca öğrenmeye..Set aldım,almanca dergiler felan okuyorum..
Televizyonların eurolarında da almanca verilen haberleri izliyorum bazen..Bilmesemde testler çözüyorum :D
Çok istiyorum öğrenmeyi..Bu siteden hergün 3-5 konuya çalışıyorum..
Daha başka kolay öğrenebileceğim yöntemler var mı? Ya da bu şekilde öğrenmeye devam edersem 2-3 sene içinde almancam ileri düzeyde olur mu?
Ve son olarak,ana dil gibi konuşabilmek için illa Almanca konuşan bir ülkeye mi gitmek gerekiyor?
Lütfen cevap verin :)
Moderatöre rapor et   Kayıtlı
Reklam Linkleri
almancax

View Profile
« Yanıtla : Temmuz 29, 2010, 11:30:45 ÖS »

esma 64

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 39
« Yanıtla #23 : Mart 09, 2010, 09:33:06 ÖS »
ben ilk geldigimde sayilardan basladim kurs yoktu almamistim evde calistim bide basit fiillerden basladim gehen machen trinken bzw  sonra konjugation diyolar galiba ich mache du machst er sie es macht  falan bu cok önemli sonra iki tane oglum kindergartene basladi tanteleri saolsunlar cok iyiydiler konusurdum memleket hakkinda izinden falan yada bilmedigim kelime olursa cekinmezdim simdi amsnin iki kez kursunu yaptim zamanlari ögrendim zarflar edatlar kaldi iste bide burda yetismedigimiz icin biraz yavas konusuyoz olcak o kadarda  ama sunu söyliyim istedikten zor degil sadece istek ve zaman ayirmak gerekiyo almancaxdaki bilgileri ezberledinmi zaten geriye bisey kalmiyo ben simdi sirf bu siteden calisiyorum bilmedigim  bi sey olursa baslik acip soruyorum azimle yaparsan olmaz diye bisey yok  alkis:)
herkesi kendim gibi bildigim icin kaybediyorum :( insanlar göründügü kadar saff ve temiz degilmis :(

zuzuma

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 24
« Yanıtla #24 : Mayıs 10, 2010, 04:25:17 ÖS »
selam herkese..ben çalışmaya şöle başladım..önce alfabe sonra sayılar günler basit fillerden sonra genel almacaya değilde aile birleşimi üzerine çalışmaya başladım..inşAllah başarırız hepimiz..
birgün mutlaka....