almancax

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Germany English French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
Gelişmiş Arama  

Reklamlar

Gönderen Konu: Mesaj Gönderme Rehberi - Editör Butonları Nasıl Kullanılır? Neye Yarar?  (Okunma sayısı 2035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oreda

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 38
Selam diye basliyorum,
Ellerinize saglik Beyninize saglik diyorum; Cünkü cok güzel ve gercekten ihtiyacimiz olan bir olayi gerceklestirmissiniz,Benim esim sizin burayi tesadüfen bulmus ve buradan ders calisarak konusma ögreniyor.
Bende bugün kayit yaptim kendisini buraya .
Tekrar tesekkür ederiz böyle bir sey hazirladiginiz icin.
Yeni kayit olanlar icin tanisma bölümünüzü bulamadim buraya yazdim yanlis bölüm ise ÖZÜR dilerim.
oreda
Moderatöre rapor et   Kayıtlı
Reklam Linkleri
almancax

View Profile
Ynt: Mesaj Gönderme Rehberi - Editör Butonları Nasıl Kullanılır? Neye Yarar?
« Yanıtla : Mart 11, 2010, 11:58:18 ÖS »

Ayfer55

• Neuling
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1
Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum, emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık. Konuyla ilgili forum kilitlenmiş olduğu için buraya yazmayı uygun buldum. Zamanlar forumunda GELECEK ZAMAN konusunu bulamadım. Oysa -miş'li geçmiş zaman konusunun sonunda bir sonraki dersin Gelecek Zaman olduğu yazıyor ve mantıken de sıra onda olmasına rağmen, yok. Ben mi bulamıyorum, yoksa eklemeyi düşünüyor musunuz.
Teşekkür ederim.

MuhaяяeM

• ωєвмαѕтєя
  • Administrator
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1356
Merhaba, konular kısa süre sonra eklenecek forumda eksik konu kalmayacaktır.
Vatani görevimi yapmakta olduğumdan site ve kampanyalarla ilgilenemiyorum, yakında yeni projelerimizle karşınızda olacağız.