almancax

Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Germany English French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic
Gelişmiş Arama  

Reklamlar

Gönderen Konu: Zeka Parlatma Yöntemleri  (Okunma sayısı 7016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazire

• Pro Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1860
Ynt: ZEKA PARLATMA YÖNTEMLERİ
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2007, 01:33:25 ÖS »
Niye yanliz kaldiginizi pek anliyamadim dogrusu???, Ben burada yazdiklarimin cogunu uyguluyorum, ve yanliz kalmak degil tam tersi, yanliz kalabilsem iyi ollur diye, yanliz nezaman kalabilirim diye plan yapiyorum, yazilanlari yapabilmek bence cok basit, insan bence nekadar aktiv yasarsa okadar rahat ve huzurlu olur, hem neden size zor geliyor bilmiyorum, ben haftada iki üc kez spora gidiyorum, bunlar üc cesit spor, ayriyetten iki haftada birkere ilk yardima gidiyorum, ayda bir kere resim yapmaya gidiyorum, ve haftada en az üc arkadasla görüsüyorum, sporda degisik insanlarla karsilasiyorum sohbetlesiyorum, resim de, ilk yardim da hep degisik insanlarla görüsüyorum. Benim tek nefret ettigim ve zaman bulamadigim ve bu durumda gercekten yanliz kaldigim bir sey varsa buda ev isi, ev isim olmassa daha da aktiv olabilirim ve daha degisik kurslara gidebilirim vs. vs.  Aktiv yasiyan insanin zaten beyni herzaman gelisir ve akillanir,  Bence sadece bunlari yedi gün yapmak ve gün gün plan yapmak sacma bunlari ömür boyu yapabilmek önemli, bu yüzden pazartesi sunu yap bunu yap buna gerek yok, ben haftada bir iki kere bulmaca cözmeye calisiyorum, vaktim olursa, ama hergün muhakkak herhangi bir gazete veya kitap elime ne gecerse muhakkak göz gezdiriyorum, okuyorum, disimi belki ters elle fircalamiyorum, ama cok kez ters elimle yazi yazmaya calisiyorum, haftada bir iki kere yeni kelime ögreniyorum bu kesin. Insanlar belki Einstein olmuyabilir, fakat aklini insan gercekten gelistirebilir ve bilgi sahibi olabilir, Beynimiz bilgisayar gibi nekadar dogru bilgi alirsa okadar bilgilenir, ama yanlis bilgide beynimizde yanlis olarak kaldigini unutmuyalim, bunlari zaman zaman cöpe atip update yapmamiz gerektigininde bilincinde olmamiz gerekiyor.

Sizede bol bol zekalar diliyorum :)
Moderatöre rapor et   Kayıtlı
Milletleri kurtaranlar yalniz ve ancak ögretmenlerdir. Ögretmenden, egiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adini alma yetenegi kazanmamistir.
Mustafa Kemal Atatürk
Reklam Linkleri
almancax

View Profile
Ynt: Zeka Parlatma Yöntemleri
« Yanıtla : Temmuz 29, 2010, 11:23:27 ÖS »

seca

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 65
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2007, 04:09:02 ÖS »
saygı duyuyorum nazire ablacım size bende katılıyorum ama söylenenlerin hepsi aynı kategoriye girmiyor. mesela dediğiniz gibi kullanmadığımız ama bizde var olan özelliklerimizi geliştirebiliri< bunda bir abeslik yok... ama demek istediğim bunların hiçbirini uygulamamış olan ve yası 20 nin üstünde olan insanlar çok zorluk cekiyorlar.

ama söyle bişey var halinden sikayetçi... arkadaş ve aile ortamını beğenmeyen bir insan bu uygulamalarla kendisine süper bir ortam kurabilir... hani kaybedecek bir şeyim yok derler yaa...

teşekkür ediyorum...
BEN BU FORUMDAN ÇALDIĞIM BİLGİLERİ, SANKİ BANA AİTMİŞ GİBİ KENDİ NAMIMA KENDİ SİTEMDE YAYINLAYACAK KADAR APTALIM
MERSİN'DEN  SERHAT

Nervös1905

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ekim 11, 2007, 10:32:40 ÖS »
super danke

Arzt

• Tğç
  • Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 78
« Yanıtla #14 : Ekim 21, 2007, 12:35:00 ÖS »
interessant
Çalışmak ibadettir.Bu ulusun çalışkanlara ihtiyacı var.

| Kubilay |

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 53
« Yanıtla #15 : Ekim 21, 2007, 01:07:08 ÖS »
es ist schön aber ich mache nicht weil sehr schwer ist

kübraa

• Junior Mitglied
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 10
« Yanıtla #16 : Ekim 21, 2007, 10:00:36 ÖS »
her gün 10 dk (sağ elınızı kullanıyorsanız) sol elınızle yazı yazmak zıhnı%10 acıyormus arkadaslar öğrenci olanlar için ıdeal bısey bence

th_tk

• Neuling
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 5
  • ...ι¢н ℓιєвє ∂ι¢н тσм...
« Yanıtla #17 : Kasım 14, 2007, 03:56:25 ÖS »
namaz olayı ilginç geldi bana phantom  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

...ι¢н ℓιєвє ∂ι¢н тσм...

sevilay-tayfun

• Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 26
« Yanıtla #18 : Kasım 14, 2007, 08:13:42 ÖS »
Namaz kilmanin cogu seye faydali olduguna inaniyorum. Eger inanarak kilinan bir namaz yogadan daha etkileyici rahatlatma etkisi verdigi bilinir dolayisiyla beyni etkiler sanirim. ;)

mehmettapti

• Neuling
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1
« Yanıtla #19 : Ocak 03, 2008, 11:23:11 ÖÖ »
zeka na biraz zeytin yağı sür parlasın bence 

Arzt

• Tğç
  • Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 78
« Yanıtla #20 : Ocak 20, 2008, 01:22:28 ÖS »
Namaz kilmanin cogu seye faydali olduguna inaniyorum. Eger inanarak kilinan bir namaz yogadan daha etkileyici rahatlatma etkisi verdigi bilinir dolayisiyla beyni etkiler sanirim. ;)
katılıyorum faydalarının çoğu ( maddi-manevi) bilimsel olarakta kanıtlandı her nekadar açıklanmak istenmesede.
Çalışmak ibadettir.Bu ulusun çalışkanlara ihtiyacı var.

egee

• .::NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE::.
  • Junior Mitglied
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 61
  • du bist mein ein und alles
« Yanıtla #21 : Ocak 20, 2008, 01:28:03 ÖS »
valh beşinci gündeyim parlamaya başladı bile:)
Bir macar müsteşkirinin söylediği bir söz var ki üzerinde çok düşünülmesi gerekiyor:"500 sene hakimiyetleri altında yaşadığımız OSMANLILAR bize hayat hakkı tanımasalar ve günde bir gayrimüslüm öldürselerdi,bugün yunan,sırp,bulgar ve romen halkından bahsedilmezdi."