Niye yanliz kaldiginizi pek anliyamadim dogrusu???, Ben burada yazdiklarimin cogunu uyguluyorum, ve yanliz kalmak degil tam tersi, yanliz kalabilsem iyi ollur diye, yanliz nezaman kalabilirim diye plan yapiyorum, yazilanlari yapabilmek bence cok basit, insan bence nekadar aktiv yasarsa okadar rahat ve huzurlu olur, hem neden size zor geliyor bilmiyorum, ben haftada iki üc kez spora gidiyorum, bunlar üc cesit spor, ayriyetten iki haftada birkere ilk yardima gidiyorum, ayda bir kere resim yapmaya gidiyorum, ve haftada en az üc arkadasla görüsüyorum, sporda degisik insanlarla karsilasiyorum sohbetlesiyorum, resim de, ilk yardim da hep degisik insanlarla görüsüyorum. Benim tek nefret ettigim ve zaman bulamadigim ve bu durumda gercekten yanliz kaldigim bir sey varsa buda ev isi, ev isim olmassa daha da aktiv olabilirim ve daha degisik kurslara gidebilirim vs. vs. Aktiv yasiyan insanin zaten beyni herzaman gelisir ve akillanir, Bence sadece bunlari yedi gün yapmak ve gün gün plan yapmak sacma bunlari ömür boyu yapabilmek önemli, bu yüzden pazartesi sunu yap bunu yap buna gerek yok, ben haftada bir iki kere bulmaca cözmeye calisiyorum, vaktim olursa, ama hergün muhakkak herhangi bir gazete veya kitap elime ne gecerse muhakkak göz gezdiriyorum, okuyorum, disimi belki ters elle fircalamiyorum, ama cok kez ters elimle yazi yazmaya calisiyorum, haftada bir iki kere yeni kelime ögreniyorum bu kesin. Insanlar belki Einstein olmuyabilir, fakat aklini insan gercekten gelistirebilir ve bilgi sahibi olabilir, Beynimiz bilgisayar gibi nekadar dogru bilgi alirsa okadar bilgilenir, ama yanlis bilgide beynimizde yanlis olarak kaldigini unutmuyalim, bunlari zaman zaman cöpe atip update yapmamiz gerektigininde bilincinde olmamiz gerekiyor.
Sizede bol bol zekalar diliyorum