Notice: Undefined index: arc_full in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 634
Sýnavda Çýkan Sorular veya Benzerleri

Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 167

Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 167

Notice: Undefined index: arc_home in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 378

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 379
almancax () => A1, A2 ve Diðer Sýnavlar Ýle Ýlgili Paylaþýmlar

: Sýnavda Çýkan Sorular veya Benzerleri

Notice: Undefined index: arc_page in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 395

: [ 1 ]

Startci 09.06.2010 08:07:36
Almanca Sýnavýnda çýkan sorular veya benzerlerinin hepsini bulabileceðim yer var mý? Ben burada yeniyim. Yardýmcý olan olursa sevinirim.
Bir de kitap tavsiye edebilecek var mý? Ne olur Schritte demeyin.
Teþekkürler

Mutim 09.06.2010 08:54:03
Sevgili kardeþim , Aile birleþim kursanamý gidiyorsun ?? mail adresini atarsan sýnavda iþine yarayacak kart sorularý , mektup örnekleri , yönler , saatler vb. konularý gönderebilirim.. Ayrýca , A1 Sýnavý için en uygun kitap Schrittedir.

Startci 10.06.2010 16:22:15
Ýlgin için teþekkür ederim. Ama Schritte bu sýnav için uygun bir kitap deðil. Ben baþka bir kitap buldum Türkçe açýklamalý.

Startci 24.06.2010 13:05:32
Almanca Aile Birleþimi Hazýrlýk Kitabý diye bir kitap. Tamamen sýnavý anlatýyor.

leyla-canan 29.07.2010 19:38:20
slm bende sinava girme istiyorum ama kursa gidemiyorum sinavda hangi sorular cikiyor evde calismak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirimm

Notice: Undefined index: arc_page in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 459

: [ 1 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/almancax/public_html/forum/arsiv.php on line 481