|
||
| eýn býsschen la eýn wenýg arasýnda býr fark var mý acaba? | ||
|
||
| ein wenig man selten benutzt | ||
|
||
| Tesekkurler Yucel Gine GuzeL Bir Konuya eL Komusun. Benimde Takildigim Konulardan Biriydi Tesekkurler | ||
|
||
Tesekkurler Yucel Gine GuzeL Bir Konuya eL Komusun. Benimde Takildigim Konulardan Biriydi TesekkurlerRica ederim... |
||
|
||
| danke schön | ||
|
||
eýn býsschen la eýn wenýg arasýnda býr fark var mý acaba? Aslinda ikiside ayni kaypiya cikiyor yani arada fark yok sanirim. ![]() bisschen - biraz demek wenig- az demek Bence fark yok ... birde Mikail hocamiza sormak lazim.
|
||
|
||
eýn býsschen la eýn wenýg arasýnda býr fark var mý acaba? Haklisin esma sanki fark yok gibi ama kullanildiklari yerlermi fakli acaba bende karistiriyorum yaaaa ![]() |
||
|
||
| Almancada valla bir anlama gelen birkac kelime olabiliyor,hangisini ne zaman kullanicam dersinizde o anda akliniza hangisi geliyorsa onu örnek vermek gerekirse aushalten,ertragen,hinnehmen bu 3 fiil ayni anlama gelir,istediginiz yerde kullanin,$ahsen ben öle yapiyorum bugüne kadarda beni anlamayan birileri cikmadi
|
||
|
||
Almancada valla bir anlama gelen birkac kelime olabiliyor,hangisini ne zaman kullanicam dersinizde o anda akliniza hangisi geliyorsa onu Haklisin Duncan 85.
|
||
|
||
| Dankeschön | ||